algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

L'accident d'un camió provoca llargues coes a l'autopista Palma-Andratx

Ahir a les 7.30 hores del dematí el remolc d'un camió Iveco protagonitzà un espectacular accident prop de la cruïlla de Costa d'en Blanes-Andratx de l'autopista en arrabassar un dels pannells indicadors i tombar posteriorment.

La causa de l'accident va ser aparentment l'avaria en el sistema hidràulic del remolc, que va fer que aquest s'alçàs fins a arribar a l'altura de l'indicador. L'arrencà d'arrel i l'arrossegà durant uns quants metres. El remolc es desenganxà del camió i tombà, fet que causà diversos forats en la capa asfàltica d'apreciables dimensions.

La Guàrdia Civil de Trànsit hagué d'habilitar la vorera de l'autopista com a carril d'emergència. Tot i els esforços per mantenir l'ordre, s'acabaren formant coes quilomètriques de vehicles.

Els tècnics treballaven de valent per tornar a soldar les tanques de protecció que s'havien trencat a causa del sinistre. La valoració final dels danys materials encara no s'ha fet pública, però únicament posar un altre pannell indicador costarà un milió de pessetes. El conductor, que resultà il·lès, declarà que ell no s'havia adonat de l'avaria fins que ja va ser massa tard.

La Guàdia Civil investiga les causes reals de l'accident, com també avalua si existeix responsabilitat directa del conductor del camió accidentat en els fets.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris