algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Es Pujol contradiu l'esperit de les DOT, segons els ecologistes

El GOB insta la Sala a no aprovar el projecte d'urbanització

L'organització ecologista GOB va denunciar ahir que l'aprovació del projecte d'urbanització des Pujol de Santanyí contradiu les directrius d'ordenació del territori del Govern balear.

El GOB fa referència al fet que aquest projecte de llei assumeix una nova filosofia, que impedeix la creació de nous nuclis de població aïllats dels ja existents. Així doncs, insta l'Ajuntament de Santanyí a no dur endavant l'aprovació definitiva dels plans urbanístics prevists.

Els ecologistes han presentat una al·legació contra la urbanització i camp de golf des Pujol a la qual es fa referència a aquest nou clima urbanístic.

En l'al·legació també s'exposen les conseqüències territorials i ambientals de la urbanització, entre les quals destaca «un consum d'aigua desorbitat, tant per la urbanització com pel camp de golf; un augment del consum energètic i un elevat consum del territori, concretament 560.000 metres quadrats d'àrees rurals». El GOB també destaca l'«elevat impacte negatiu per la destrossa d'aquest paratge rural».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris