lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

La Sala exigeix a Aumasa que es traslladi a la rambla de Jaume I

La delegació d'Interior i Transports de l'Ajuntament de Manacor exigeix a l'empresa Autocares Manacor SA. (Aumasa) que canviï la seva actual ubicació de forma immediata. Actualment, la seu de l'empresa es localitza al carrer Cós i el seu trasllat es farà a la Rambla del Rei en Jaume.

El delegat d'Interior de la Sala, Eduardo Puche, confirmà que «hem mantingut diverses reunions amb les propietàries d'Aumasa i ha quedat ben clar que s'han de traslladar de forma imminent». Puche també afegí que «a conseqüència de l'habilitació de tot el centre per als vianants, la zona està pràcticament intransitable per als vehicles, principlament per als de més tonatge com els d'Aumasa».

La urgència de canviar d'ubicació la seu de l'empresa també es relaciona amb la necessitat de modificar parcialment la ubicació del mercat dels dilluns. Fins ara, el mercat es du a terme a la plaça Ramon Llull i quan els autocars es canviïn d'ubicació es preveu que el mercat només ocupi la meitat d'aquesta plaça i part del carrer Cós, al qual actualment hi ha la seu d'Aumasa. La Sala preveu que la modificació del mercat dels dilluns es faci a partir del proper dia 8 de març.

Si llavors Aumasa no ha pogut trobar un lloc en condicions on instal·lar-se, la Sala permetrà que de manera provisional habiliti una caseta per atendre els clients. L'Ajuntament imposarà determinats criteris envers les característiques haurà de reunir aquesta caseta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris