algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El pla Mirall deixarà un deute de 37.000 milions, segons els nacionalistes

Demanen que el govern faci una auditoria sobre l'adequació de les obres al projecte

El pla Mirall i el pla Deu del Govern balear deixaran un deute de 36.923.453.653 pessetes per als propers vuit anys, segons denuncià ahir el PSM-Entesa Nacionalista.

Pere Sampol i Sebastià Serra, candidats respectivament a la presidència del Govern i a la batlia de Palma, diuen que aquesta xifra, que hipotecarà els governants futurs, es reparteix de la següent manera. El Govern balear assumeixen un deute valorat en 19.557.011.460 pessetes, mentre que, entre el 2000 i el 2008, els ajuntaments hauran de pagar 17.348.442.193 pessetes.

El PSM ha presentat una moció al Parlament que insta el Govern a realitzar una auditoria, amb funcionaris de la CAIB, sobre l'adequació de les obres al pla Mirall. També exigeixen que en el termini d'un mes un informe sobre la despesa total ajornada (deute) mitjançant els convenis del pla Mirall i del pla Deu.

Acusen l'Executiu d'haver assolit aquest endeutament per interessos estrictament electoralistes. El pla Mirall i el pla Deu, segons el parer dels nacionalistes, només afecten projectes d'embelliment i deixen sense pressupost les infraestructures bàsiques.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris