muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Una empresa de galetes s'instal·larà a final d'any a l'antiga discoteca ICS

El consistori ha informat favorablement la declaració d'interès general de la zona al Consell Insular

Industria Galletera Balear S.A. té previst a final d'any instal·lar una fàbrica de galetes i productes de forn a l'antiga discoteca ICS de Montuïri, situada molt aprop de la carretera. L'Ajuntament de Montuïri ha informat favorablement l'interès general al Consell Insular de Mallorca perquè l'empresa pugui començar les obres tan aviat com sigui possible.

La modificació de les Normes subsidiàries que estan pendents de l'aprovació de la Comissió Insular d'Urbanisme ja preveuen els solars on s'ha d'ubicar la fàbrica com a zona urbana ja que abans tenia la classificació de no urbanitzable. Mentre les NS estan pendents de l'aprovació per part de la CIUM, també s'està tramitant la declaració d'interès general perquè dins l'espai d'un mes es puguin començar les obres.

La fàbrica de galetes i de forn suposarà una inversió de 252.758.000 pessetes. Les obres consistiràn a habilitar una planta de fabricació amb una moderna maquinària d'enginyeria alemanya. Segons ha explicat José Gonsálvez Coll, conseller delegat d'Industria Galletera Balear S.A., «la capacitat de producció serà d'unes 30 tones per dia i es realitzaran sobretot galetes d'oli, pa i pastisseria destinada a un mercat nacional i europeu».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris