muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Madrid anuncia la transferència de l'Inem i de personal de Justícia

Preveu que el procés comenci a final de mes i culmini pel maig

El Govern balear rebrà abans del mes de maig les competències de polítiques actives de l'Inem i de mitjans materials i personals de Justícia.

L'Executiu illenc treballa des de fa temps en la quantificació de la important dotació econòmica que ha d'acompanyar les noves competències.
Polítiques actives de l'Inem suposa la gestió, entre d'altres aspectes, de l'ocupació (fins ara només en mans de Catalunya) i dels cursos de formació.

El Govern balear també valorà molt positivament la responsabilitat sobre personal i material de Justícia que permetrà acabar un dèficit històric a les Illes Balears.

El ministre d'Administracions Públiques anuncià ahir a Madrid que el mes de maig s'hauria culminat el procés de transferències a les comunitats autònomes de via lenta, a excepció de Sanitat, el traspàs de la qual no es farà efectiu fins a la propera legislatura, tot i que les bases per a la seva negociació es fixaran enguany.

Acebes, que va comparèixer ahir davant la Comissió d'Administracions Públiques del Congrés dels Diputats, anuncià un calendari provisional per als traspassos dels propers mesos. A final de febrer, començaran els tràmits preparatoris per a aquestes dues importants transferències.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris