algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

L'incert futur del segon vial al Port

La barriada haurà de suportar una nova temporada turística sense tenir resolts els problemes d'accés

El Port de Sóller continuarà ofegat, com a mínim una sèrie d'anys més, després que les grans expectatives dels seus habitants pel que fa a l'obtenció d'un segon accés a la barriada no s'hagin pogut complir durant aquesta legislatura.

Anys després que el Pla director de carreteres del Govern balear inclogués la proposta d'una nova carretera per la contrada de Son Llampaies i que aquest projecte despertàs el rebuig d'una bona part de la població per massa impactant, tot ha quedat en lletra morta. Tot indica que a curt termini el Port no tindrà segon accés, ni per Son Llampaies ni per una altra banda.

Però el segon accés al Port és, segons la majoria de gent que hi viu i hi fa feina, la clau del seu desenvolupament. El retorn de la Base naval per al seu ús civil ha obert tota una sèrie de possibilitats que, si més no, estan condicionades a millorar els accessos a la «barriada marinera».

Els 12.000 cotxes diaris que ha arribat a registrar l'actual carretera fan que aquesta ja sigui totalment obsoleta. El problema és que les opcions fins ara plantejades són de difícil execució i, a més, el Govern ni tan sols ha estat capaç en tot aquest temps de complir el compromís adquirit per Joan Verger de presentar a l'Ajuntament un estudi seriós tres opcions perquè «el poble triï la més convenient».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris