algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Els placers troben la factura massa cara i es neguen a pagar pel fems

Un grup de 17 placers de la plaça de ses Verdures s'entrevistaren ahir amb la batlessa, Catalina Sureda, per demanar una rebaixa considerable de la factura dels fems o, fins i tot, que els eximís del seu pagament.

Un dels placers, Guillem Llull, explicà que «ens han arribat factures de 45.315 pessetes anuals per cada un dels llocs de venda i consideram que el preu és massa car».

Des de la Sala, el regidor encarregat dels mercats municipals, Joan Febrer, explicà que «els placers estan molt enfadats perquè creuen que no han de pagar la mateixa quota que els altres comerços».

Després de la reunió amb la batlessa, els placers manifestaren sentir-se molt satisfets: «Hem observat que Catalina Sureda es mostra oberta a dialogar i analitzarà la possibilitat de rebaixar la quota o suprimir-la».

El motiu de la negativa dels placers a satisfer el pagament de la factura dels fems és el descens de les vendes que s'ha registrat els darrers mesos, principalment arran d'haver-se habilitat per a vianants el centre del poble.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris