nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

La Sala tindrà la darrera paraula sobre l'obertura de les graveres de Son Corp

Serra Morena va presentar ahir a Medi Ambient 900 al·legacions en contra

El director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme de la Conselleria de Medi Ambient, Cristòfol Huguet Sintes, va informar que l'Ajuntament de Sineu serà qui tindrà la darrera paraula sobre l'explotació de les pedreres de Son Corp i Son Corpet, ja que és l'organisme competent per concedir la llicència. «Si la Sala no autoritza les pedreres, aquestes no es podran construir» afirmà Huguet.

Un grup de set persones es varen entrevistar ahir amb Huguet en representació de l'Associació Serra Morena de Petra, entitat que batalla contra la construcció de les dues pedreres de Son Corp i Son Corpet.

L'Associació va explicar a Huguet que els tècnics de la Conselleria no havien contemplat al seu informe l'existència d'habitatges vora l'explotació de les graveres, els talls a camins públics i que no es respectava un bosc de pinar i alzines.

Huguet va reconèixer que no es podien tancar els camins públics i es comprometé a tenir en compte tots els arguments exposats per Serra Morena. Així mateix, Huguet va declarar a Diari de Balears que «si és veritat que existeixen errors als informes realitzats pels tècnics de Medi Ambient, estam disposats a resoldre'ls».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris