algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

La mare d'Ana Belén Gil afirma que Clar era un home «possessiu»

Continua a l'Audiència de Palma la vista amb jurat popular del «crim del cementeri»

La mare d'Ana Belén Gil, la jove que fou assassinada el desembre del 96 per Bartomeu Clar, manifestà en el judici que se celebra a l'Audiència que l'acusat era «educat» quan el va conèixer però que es tornà «possessiu» amb la seva filla.

Durant la segona jornada d'aquest procés judicial es pogueren escoltar alguns dels testimonis del cas. La progenitora d'Ana Belén Gil aportà noves dades que es desconeixien sobre els moments previs al crim. La dona explicà que el 20 de desembre del 96 es dirigí a la presó de Palma per recollir la seva filla, la qual havia obtingut un permís. En arribar al centre penitenciari Ana Belén acabava de saber que el seu company Bartomeu Clar també havia de sortir per gaudir dels seus primers dies de llibertat després de ser condemnat a seixanta anys per un doble crim a la Soledat.

La progenitora d'Ana Belén definí Clar com un home «educat i intel·ligent», per la qual cosa no s'oposà a la relació sentimental entre els dos. Unes hores abans que es produís l'assassinat, Ana Belén comunicà a la seva mare que anaven a visitar un familiar de Bartomeu i que en cap moment li comentà que pensaven dirigir-se al cementiri de Palma. La jove havia de ser a la casa de la seva mare devers les set de l'horabaixa «però ja mai no tornà», indicà la declarant.

La dona va assabentar-se de la mort de la seva filla a través d'una fotografia apareguda a la premsa. Sobre la suposada addicció d'Ana Belén a les drogues manifestà que no era toxicòmana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris