algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Els conservadors rebutjaren les esmenes a la totalitat a la llei turística

El president del Govern acusa l'oposició d'actuar de manera «irresponsable»

El grup parlamentari popular rebutjà ahir les esmenes a la totalitat que PSIB-PSOE, PSM, EU i Els Verds havien presentat a la llei general del turisme. El conseller de Turisme, José María González Ortea argumenta que era un compromís que s'havia de complir en aquesta legislatura, davant les acusacions del centreesquerra que actuava apressadament per electoralisme.

Abans de començar el ple que les havia de debatre, el president del Govern balear, Jaume Matas, acusà l'oposició d'actuar de manera «irresponsable» davant la tramitació d'un projecte que «respon a les demandes de restricció del creixement» que fa la societat.

Per Jaume Matas, la llei és tan modèlica que resulta lloada arreu de l'Estat i als fòrums internacionals.
No cal dir que l'oposició no compartia l'opinió del president ni la del conseller de Turisme, González Ortea. Francesc Antich, que actuà com a portaveu del PSIB-PSOE, qualificà de «farsa» el projecte presentat pel Govern. El candidat socialista a la presidència del Govern expressà el seu rebuig a la llei perquè era fruit «de presses electorals», no tenia consens, era parcial i equivocada, insolidària, no afavoria ni els empresaris ni els treballadors, per intervencionista i perquè no contenia el creixement». Antich digué que la llei es limita a actuar contra l'hoteler mentre que «el gruix del problema» són els habitatges vacacionals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris