algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Arrestat un toxicòman per atracar un supermercat a Palma amb un ganivet

El Grup d'Atracaments del Cos Nacional de Policia va detenir la setmana passada Juan Miguel M.C., de 35 anys, com a presumpte autor d'un robatori amb intimidació i violència en un supermercat de la zona del carrer de Blanquerna de Palma ocorregut dia 2 de gener.

Sembla que el detingut entrà al supermercat amb una caputxa que li cobria la cara sobre les 20.00 hores del dia dels fets, aprofitant que la dependenta era tota sola al local. Tragué una navalla per amenaçar la víctima, i la hi posà al coll.

Quan l'assaltant agafaca els doblers de la caixa, entrà una clienta a l'establiment. Quan aquesta veié la situació, tragué una porra de dins la bossa i amenaçà l'home. Aquest s'alçà la caputxa fins el front i sense fer cas de les amenaces de la senyora continuà amb la seva tasca.

Aprofitant la distracció, la dependenta aconseguí fugir, i anà a demanar auxili als companys que es trobaven dins el magatzem. L'atracador escapà, s'endugué 38.000 pessetes i la clienta el perseguí porra en alt, però no el capturà.

La víctima presentà la corresponent denúncia davant la Policia Local i facilità una descripció del sospitós.
Posteriorment, un home que coincidia amb les característiques físiques de l'agressor va ser observat per la zona abans esmentada per una patrulla del Cos Nacional de Policia. Després de contrastar les dades obtingudes, procediren a esperar-lo al seu domicili uns dies, i quan a la fi aparegué, l'arrestaren.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris