algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Bartomeu Clar manifesta que va patir una ofuscació quan matà Ana Belén Gil

Comença a l'Audiència de Palma el judici per aclarir el «crim del cementeri»

Bartomeu Clar, el jove que assassinà Ana Belén Gil en el cementeri de Palma el Nadal del 96, s'assegué ahir a la banqueta dels acusats per ser jutjat davant la presència d'un tribunal popular. L'individu manifestà que en el moment de matar la seva companya va patir una ofuscació.

Clar compleix actualment una condemna de seixanta anys per la mort de la seva sogra i un cunyat. En aquesta ocasió, les acusacions sol·liciten per al processat una pena de 25 anys de presó per l'assassinat d'Ana Belén. El fiscal Gabriel Rul·lan i els advocats Miquel Monserrat i Francesca Arrom consideren que l'acusat va actuar amb traïdoria i acarnissament. La defensora de Clar, Carme Cardona, demana l'absolució del seu client per l'alienació mental que suposadament pateix.

Bartomeu Clar arribà a l'Audiència de Palma escoltat per una dotació policíaca. Amb els cabells molt més llargs que quan fou detingut pel «crim del cementeri», va esperar que acabàs el sempre tediós procediment d'elecció dels nou membres del jurat popular i seguidament entrà a la Sala de Vistes.

El moment més esperat de la jornada arribà quan Bartomeu Clar narrà la seva versió dels fets. El jove manifestà que sap «distingir el que està bé del que està malament, però amb Ana Belén em vaig ofuscar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris