algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Cort decideix fer-se càrrec d'un home obès i de sa mare

L'home que va ser trobat divendres passat immobilitzat a ca seva durant més de dos dies, a causa del seu pes, està en aquests moments esperant els informes mèdics que dictaminin el que més li convé per a la seva salut i estat mental.

Així ho explicà ahir la regidora d'Acció Social, Carme Sagrado, qui informà que l'Ajuntament està realitzant les gestions pertinents per ajudar tant com sigui possible aquest home, que pesa devers 220 quilograms.

Sagrado digué que aquesta persona es troba actualment a l'Hospital Provincial i, segons els informes mèdics, li assignaran un professional que es faci càrrec del problema. Segons la regidora, ja s'està tramitant la pensió no contributiva d'aquest individu i depenent del grau de mobilitat que mostri es decidirà si se'l deixa a casa o si, al contrari, se li aplica una ajuda específica. Segons Sagrado, la mare d'aquest home es troba en un centre psiquiàtric però quan en surti, la duran a una residència privada que el mateix Ajuntament pagarà. «La senyora era usuària dels Serveis Socials de l'Ajuntament, però que igualment Cort assumirà les despeses de la residència, a on ja li hem reservat una plaça», comentà la regidora.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris