algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Educació vol modificar el projecte d'ampliació de l'escola del Port

Això podria provocar un retard important en el començament de les obres

L'inici de les obres d'ampliació de l'escola del Port de Sóller podria sofrir un nou retard, segons es desprèn de les declaracions fetes pel regidor d'Educació, Miquel Bestard. El mateix Bestard ha anunciat que la Conselleria d'Educació ha decidit en el darrer moment modificar de manera sensible el projecte d'ampliació de l'escola inicialment previst, per la qual cosa les previsions d'un inici més o manco imminent de les obres queda descartat i es podria retardar fins i tot a inici del proper curs escolar.

Des que la direcció del centre va sol·licitar l'ampliació, que considerava imprescindible ja que l'espai actual fa impossible poder atendre en condicions les exigències de la Logse, la polèmica ha envoltat el projecte, el qual des del primer moment ha estat acceptat pel MEC, sempre que l'Ajuntament acceptàs cedir els terrenys necessaris. Aquests solars actualment formen part d'un aparcament que és utilitzat pels autocars que realitzen excursions turístiques, fet que com és sabut ha estat també durament criticat per l'APA de l'escola.

Quan va sorgir la necessitat de dur a terme l'ampliació, es va plantejar el dilema de si es podria fer construint una nova planta sobre l'actual edifici o bé fent una ampliació que ocupàs part dels terrenys abans esmentats. La primera proposta fou ràpidament rebutjada ja que sembla que l'edifici podria no suportar el pes d'una nova planta per la qual cosa es va optar per la segona que segons una proposta presentada per Educació precisava de 865 metres quadrats. Aquesta exigència de terrenys, emperò, condemnava l'aparcament. Això no obstant, fou acceptada després de descartar-se una proposta d'Unió Mallorquina per tal de construir l'escola a un altre indret més adequat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris