algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

El Consolat aprovarà una segona gran ruta cicloturística pel Pla de Mallorca

S'unirà a la ja decidida pel Govern balear entre Biniali i Porreres

El Govern Matas aprovarà una segona ruta cicloturística d'aquí a dues setmanes, amb una inversió d'uns 300 milions de pessetes i que recorrerà bona part del Pla de Mallorca. Aquesta segona ruta és la resposta del Consolat a la primera, que va ser aprovada divendres passat i que va ser protestada pels partits de l'oposició perquè només passa per municipis governats pel PP. Ara sí que hi haurà ajuntaments d'esquerres inclosos. Les protestes dels seus batles han tingut l'efecte esperat.

El president Matas tenia sobre la taula del consell de Govern la ruta cicloturística que començarà a Biniali i acabarà a Porreres, passant per pobles com Llubí, Sencelles i Montuïri. Això motivà les protestes del centreesquerra, ja que la gran majoria d'aquests pobles estan governats pel PP. Així, el PSIB i el PSM han estat el partits que més han protestat per aquesta inversió d'uns vuitanta milions de pessetes que margina pobles com Algaida, Vilafranca o Sineu, que curiosament són els que tenen velòdrom.

Per tant, aquestes protestes varen ser tractades en el consell de Govern i el president Matas decidí ajornar el moment de fer públic l'aprovació de la ruta fins que se n'aprovàs una de nova i molt més ambiciosa per un valor d'uns 300 milions de pessetes que, aquesta vegada sí, tengui en compte els pobles governats per l'esquerra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris