muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Les barriades continuen reivindicant a Cort més vigilància policíaca

La Policia Local obrirà una comissaria a Portopí i una altra a Son Castelló

Algunes barriades de Palma continuen necessitant més presència policíaca i control nocturn, segons declaren els representants i portaveus de les diferents associacions de veïns. Aquest és el cas del Polígon de Llevant, el barri de la Calatrava i Can Pastilla; tres zones que en reiterades ocasions s'han adreçat a l'Ajuntament de Palma per reivindicar un reforç en matèria de vigilància i serveis de la Policia Local.

Malgrat la darrera tongada de queixes i denúncies veïnals d'aquests sectors del municipi, els responsables municipals en l'àmbit de Seguretat Ciutadana insisteixen que Palma és una de les ciutats més segures i que contínuament s'està treballant per millorar i esmenar quasevol mancança.

En aquest sentit, el regidor de Governació de Cort, Joan Bauzà, recorda als veïns que s'està duent a terme un Pla de reestructuració del Cos que preveu cobrir aquelles deficiències en vigilància municipal.

És més, Bauzà anuncià recentment que l'Ajuntament estava ja cercant locals per posar en marxa dues noves comissaries de Policia en el polígon industrial de Son Castelló i a la zona de Portopí. El regidor assegurà que Cort ja està negociant en aquest moment la possible ubicació d'aquestes comissaries.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris