nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

El ple aprova un decret de densitat per aturar 200 projectes d'habitatges

El batle retarda la pròrroga al concessionari de l'aigua per «manca de papers»

L'Ajuntament de Santa Margalida decretà ahir la suspensió de llicències en sòl urbà durant un any, per congelar 200 projectes de blocs d'habitatges que ja estan registrats a les oficines municipals.

Per aturar el creixement desmesurat en sòl urbà que comportaria deixar d'executar aquests projectes que no atenen a cap mena de paràmetre volumètric, el Consistori acordà redactar un decret de densitat. «Aquests projectes no són d'habitatges unifamiliars sinó de blocs d'edificis i cap d'ells aplica la mateixa densitat. El nombre d'habitatges es desbordaria, per això, cal aturar-ho abans del 20 de juny, moment en què s'acaba la suspensió de llicències que decretà l'Ajuntament per realitzar la modificació de la normativa urbanística», expliquen els tècnics municipals.

D'altra banda, el batle, Antoni del Olmo, decidí retirar de l'orde del dia del ple d'ahir el punt on es proposava a l'empresa Aguas Can Picafort permutar cinc pous de sa Taulada a canvi de prorrogar-li la concessió del subministrament d'aigua potable a Can Picafort durant 25 anys més. Del Olmo sortí argumentant que «la manca d'uns papers, uns informes econòmics i unes valoracions dels tècnics» havien provocat la retirada d'aquests dos punts de l'ordre del dia. Des de l'oposició, el portaveu socialista, Miquel Cifre, afirmà que es temia aquesta actitud del batle i de la resta de l'equip de govern i sol·licità que no es tornassin a tractar qüestions d'aigua fins la propera legislatura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris