algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El GOB confirma les sospites sobre la divisió de la possessió de Bànyols

Els promotors han demanat llicències per construir-hi xalets

Les sospites que constatà el Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Natura (GOB) quan els germans Vidal demanaren a l'Ajuntament d'Alaró llicència per parcel·lar en 20 trossos la possessió de Bànyols ara es confirmen.

Resulta que els promotors han presentat vuit llicències d'obra per construir xalets a algunes de les parcel·les segregades del que era l'antiga possessió de Bànyols.

Aquest fet, ahir, el va denunciar el GOB a aquest mitjà de comunicació, alhora que instà l'Ajuntament d'Alaró perquè denegàs les llicències d'obres sol·licitades per la promotora dels germans Vidal. No obstant això, des de l'Administració local el batle en funcions, Miquel Deyà, preferí no pronunciar-se al·legant haver demanat un informe jurídic al Consell Insular de Mallorca per poder actuar en tot moment dins el marc legal.

Des del GOB es recordà a l'equip de govern que la llicència municipal de segregació concedida per resolució de batlia de dia 21 de setembre del 1998 deia textualment que «s'adverteix expressament que aquesta llicència s'autoritza tenint en compte la finalitat que es desprèn del projecte presentat sense que impliqui en cap cas l'autorització d'usos edificatoris». La qual cosa sembla que ara incompleixen els promotors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris