muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

El centre d'Educació Infantil es construirà després de 6 anys de lluita

L'Ajuntament i l'Associació de Pares l'estan sol·licitant des de l'any 1993

La construcció del centre d'Educació Infantil a Vilafranca és ja una realitat després que l'Ajuntament i l'Associació de Pares del col·legi Es Cremat ho sol·licitàs any rere any des del 1993.

El Consell de Govern, a proposta de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports, va aprovar ahir l'expedient de contractació per a la construcció de quatre aules d'Educació Infantil en el col·legi públic Es Cremat.

Per a la realització d'aquesta ampliació, que en realitat és obra nova, s'ha autoritzat una despesa de 56.695.806 pessetes. Des de la Conselleria han informat que es tracta d'un edifici nou que es construirà al costat del col·legi públic en un solar de 600 metres quadrats que va donar l'Ajuntament de Vilafranca a la Conselleria, situat entre els carrers de Sant Josep i de Mestre Bauçà.

L'edifici tindrà una planta baixa on se situarà la porxada, els lavabos, els serveis i l'entrada. A la primera planta hi haurà tres aules destinades a l'educació amb una cabuda d'entre 20 i 30 places infantils i una aula multiusos on es podran fer distintes activitats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris