algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Aguas Can Picafort ha cobrat de més durant dos mesos i 10 dies als veïns

L'empresa que subministra l'aigua potable al nucli costaner de Can Picafort ha cobrat de més als veïns durant tot el mes d'octubre, novembre i deu dies de desembre.

Resulta que la concessionària del servei d'aigua, Aguas Can Picafort, aplicà la nova tarifa abans d'entrar en vigor, amb la qual cosa l'agrupació socialista estima que l'empresa pot haver ingressat prop de cinc milions de pessetes de més.

Aquests fets varen ser denunciats ahir pel portaveu del PSOE, Miquel Cifre, davant l'Ajuntament de Santa Margalida. Segons el PSOE, l'empresa concessionària, Aguas Can Picafort, ha cobrat durant els mesos d'octubre i novembre i els deu primers dies de desembre la nova taxa que fixa el preu de l'aigua en 59'55 pessetes el metre cúbic, quan hauria d'haver continuant aplicant la taxa anterior que quantificava el líquid en 48'27 el metre cúbic. Cada habitatge hauria d'haver pagat pel subministrament d'aigua potable 446 pessetes mensuals. No obstant això, Aguas Can Picafort els ha cobrat 549 pessetes per casa, cosa que representa una diferència de 103 pessetes mensuals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris