algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

El Consell ajudarà l'Ajuntament a comprar el serral de les Monges

La ciutat comptarà amb un gran parc públic de 70.000 metres

El Consell Insular destinarà part dels 75 milions que pensa invertir en la compra de solars rústics per fer-hi grans parcs públics a la ciutat d'Inca. D'entrada, el batle d'Inca, Pere Rotger, manifestà ahir mateix al conseller de Cooperació Municipal, Antoni Alorda, la intenció d'acollir-se a aquestes ajudes per tal de fer del serral de les Monges un gran parc públic de 70.000 metres quadrats d'extensió.

Inca serà un d'aquests grans municipis que es podran beneficiar d'uns 20 milions de pessetes procedents del Consell Insular. Cal dir que el màxim de l'ajut queda establert en el 50 per cent del cost de compra de les finques o bé en l'equivalent a 1.000 pessetes per habitant. Si més no, els barems establerts, per repartir la subvenció, fixen una quantitat màxima per municipi que és de 20 milions de pessetes.

Ahir, Rotger també va voler recordar que l'Ajuntament ja havia presentat un projecte al pla Mirall de 48 milions de pessetes per habilitar els terrenys del serral com a parc. A més, afegí que el Consistori inquer té previst pagar part de l'aportació municipal amb la venda de les naus modulars que han de construir-se en uns solars municipals situats en el polígon. Les naus no s'han començat a fer perquè el concurs públic obert per trobar constructor quedà desert; amb la seva venda s'espera una entrada de doblers d'uns 50 milions de pessetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris