algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Fageda es compromet a estudiar l'ampliació del mercat de l'Olivar

El batle de Palma, Joan Fageda, tornà a demanar ahir als membres de la Unió d'Usuaris del mercat de l'Olivar que arribin a un acord amb els peixaters per poder donar llum verda al projecte de remodelació del centre. Així mateix, el batle escoltà amb molta cura la proposta feta pels comerciants, en el sentit que tant peixaters com carnissers passarien a la planta baixa metre que es deixaria la superior per a una gran superfície.

Això implicaria l'ampliació d'aquesta planta en uns mil metres quadrats. En aquest sentit, el batle afirmà que l'edifici del mercat està catalogat i, per tant, s'haurien d'escoltar els organismes pertinents abans d'aprovar aquesta ampliació. No obstant això, el compromís de fer l'estudi és ferm per part de Cort.

Ahir va ser una jornada tensa. Abans de fer aquesta proposta el batle explicà que «la solució que presenta la junta està ben pensada però ha de comptar amb el suport de la majoria dels usuaris». En aquest sentit, Fageda recordà a la junta el que abans d'ahir comunicà als membres del Gremi de Detallistes del Peix i és que Cort no donarà el permís per a la reforma interior del Mercat si no s'arriba a un acord previ.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris