lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Dos menors estafen quasi mig milió a la seva mare

Feien servir la seva targeta de crèdit d'amagat

El Grup de Delinqüència Econòmica del Cos Nacional de Policia identificà despús-ahir dos menors de 14 i 15 anys com a responsables de fer substraccions de doblers no autoritzades del compte corrent de la seva mare.

Els fets varen ser denunciats per novembre per la dona, que desconeixia l'autoria dels reintegraments. També declarà que a ella no li havia estat sostreta cap de les seves targetes ni la seva llibreta d'estalvi, i que tampoc no les havia perdut, i per tant no s'explicava la naturalesa de les substraccions.

El director de la sucursal tampoc no sabé donar llum sobre els fets, ja que no hi havia cap irregularitat en el procediment de reintegrament. Això va fer recaure les sospites sobre el fill i la filla de la víctima.

Aquest extrem es confirmà poc després, i fonts de la Policia comunicaren a la dona que la seva progènie era autora dels robatoris.
Els menors agafaven d'amagat la targeta de la bossa de la seva mare i anaven a un caixer automàtic i després la retornaven al seu lloc.
Aquest fet es repetí un total de 51 vegades, en operacions que oscil·laven entre les 2.000 i les 20.000 pessetes. La quantitat total robada puja a quasi mig milió de pessetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris