algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Un camió carregat de propà s'accidenta a la carretera de Valldemossa

Les rodes del vehicle relliscaren i es dirigiren cap el marge dret de la via

Un camió que transportava 6.500 quilos de propà comercial va patir un accident de trànsit ahir dematí a la carretera de Valldemossa. El fet causà l'alarma entre els cossos de seguretat pel perill que suposava la presència d'alguna fissura produïda pel xoc en el contenidor del gas.

L'accident es registrà a les 8.15 hores en el quilòmetre 11'2 de l'esmentada carretera, molt a prop de l'encreuament de s'Esgleieta. Sembla que el conductor del camió Renault de la companyia Repsol Butano i amb matrícula M"7080"MS, va perdre el control del vehicle i aquest es dirigí cap el marge dret de la via. El camió quedà aturat devora una paret i semibolcat. Les gestions practicades posteriorment pels efectius de la Guàrdia Civil de Trànsit dictaminaren que l'accident havia tingut lloc arran de la pluja caiguda en les darreres hores. A més, alguns punts de la carretera presentaven petites capes de gel. El conductor del camió no patí cap tipus de lesió.

Els Bombers del parc de Sóller, membres de Protecció Civil i la Guàrdia Civil es dirigiren cap el lloc de l'accident. La primera mesura de seguretat que es va pendre fou comprovar si en el dipòsit de propà s'havien produït algun tipus de fissura. La inspecció fou negativa i a partir d'aquell moment es començaren les tasques per regular el trànsit. Els agents tancaren un carril durant uns minuts però després l'obriren per permetre la circulació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris