muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

L'Ajuntament aprova el projecte de restauració del baluard de Berard

El CIM obligà a rectificar l'obra per donar llum verd al pla general

L'Ajuntament de Palma ha fet una altra passa endavant amb el procés de reahabilitació de les murades de la ciutat. El torn, en aquesta ocasió, ha estat per a la murada del baluard de Berard, situada a la vora de la plaça Gabriel Alomar i Vilallonga.

Així ho va fer públic ahir el regidor d'Urbanisme, Carlos Ripoll, qui anuncià, després de la reunió que mantingué amb els tècnics, l'aprovació del projecte específic de restauració i rehabilitació de la murada de Berard.

Segons va declarar el regidor, el projecte ha hagut de ser estudiat amb molt de deteniment per la Comissió del Centre Històric fins que finalmant s'ha decidit aprovar-ho amb un pressupost de 190.683.937 pessetes. Ripoll va recordar que el projecte va ser presentat el mes de març del 1997 però que no va ser fins el 30 del passat mes de gener que la Comissió de Patrimoni Històric i Artístic de Mallorca del Consell Insular (CIM), féu el seu informe favorable sobre l'esmentat projecte.

Com es recordarà, aquest projecte va ser un dels punts que els tècnics municipals van haver de retocar i modificar per tal d'aconseguir que el CIM donàs el vistiplau a la revisió del pla general de Palma. Aquesta obra, inclosa dins els treballs de rehabilitació del Pla Mirall-Centre, consisteix a donar continuïtat al parc de la Mar amb el projecte que elaborà en el seu moment l'arquitecte Elias Torres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris