lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Medi Ambient mantindrà les síquies i una font a sa Costera

El projecte de captació d'aigua de sa Costera torna a l'actualitat després que la Plataforma per a la defensa de l'aigua hagi mostrat la seva preocupació davant els possibles canvis que podria patir el projecte i tot recordant les promeses que sobre ell s'havien fet.

Ahir, els membres de la Plataforma es varen reunir amb la directora general del Règim Hidràulic, Catalina Terrassa, per poder conèixer de primera mà les darreres noves sobre el projecte de sa Costera, després d'haver estat un temps en silenci.

Certament, no hi moltes novetats sobre això, però sí que es pot dir que el Ministeri de Medi Ambient està ja preparant un estudi sobre l'impacte ambiental de l'obra, tot i que no se'n sap encara res.

D'altra banda, la Plataforma va mostrar també la seva preocupació a la directora general per l'estat com quedarà la font de sa Costera un cop es faci l'obra, ja que seria el desig que la font quedàs en situació semblant a l'actual, aprofitant els sobrants com està previst, però sense condemnar-la, és a dir, que els excursionistes la puguin continuar emprant per beure.

També volen que es mantenguin les síquies i els seus elements característics.
Pel que fa a la directora general, va assegurar que el projecte es manté tal com estava previst, i que no hi ha intenció de tocar les síquies ni els elements característics.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris