muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Calvià posa en marxa un campanya d'identificació electrònica per a cans

Els propietaris que ho sol·licitin podran obtenir un xip per al seu animal

L'Ajuntament de Calvià ha preparat una campanya d'identificació electrònica per a cans amb la qual es podrà tenir un control real sobre els animals del municipi.

L'aplicació del xip electrònic de forma subcutània en el coll, davall la base de l'orella, es farà de forma totalment voluntària a partir de la propera setmana i comptarà amb una subvenció de 2.000 pessetes per part del consistori que es farà efectiva en el mateix moment de la implantació. Totes aquelles persones interessades en el projecte podran dur els seus cans a una clínica veterinària de Calvià. El sistema per col·locar el xip informàtic es realitza amb una injecció del tot indolora i ràpida, que podrà ser aplicada a qualsevol tipus de ca sense tenir en compte la seva edat o raça. L'animal no patirà cap tipus d'alteració durant la seva vida a causa de l'aplicació d'aquest petit circuit electrònic.

El xip és del tot infalsificable i la informació que conté serà enviada al Registre d'Identificació d'Animals de Calvià i al cens caní del municipi, on es recolliran totes les dades de forma confidencial.

L'objectiu d'aquesta campanya és el de tenir un control sobre els cans que existeixen al municipi de Calvià i d'aquesta manera poder respondre d'una manera ràpida en el moment que es produeixi algun tipus de danys personals o materials causats per l'animal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris