algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Denuncien l'obertura d'un accés usat pels camions que van a sa Talaia

Un veí del Port de Sóller ha presentat davant l'Ajuntament una denúncia per l'obertura d'un pas il·legal entre el camí dels Cingles i el carrer Mestral, de la barriada Marinera, just devora de la zona d'accés a les obres de construcció de l'hotel de sa Talaia. El veí en demana el seu immediat tancament.

Segons pareix, fa pocs dies que el camí ha estat formigonat, sembla que per facilitar l'accés de vehicles, tot i que és majoritàriament utilitzat per camions amb material que es dirigeixen precisament a les obres de l'hotel, fet que ha rebut moltes queixes dels veïns per les molèsties que ocasionen i, sobretot, per tractar-se de vehicles d'alt tonatge que fan malbé el paviment, que ja de per si es trobava molt deteriorat.

D'altra banda, de cada vegada són més les queixes contra les obres de sa Talaia i en especial del seu volum exagerat en una zona que produeix un gran impacte ambiental.

Els veïns de la zona no entenen com l'Ajuntament permet fer una obra de dimensions tan grans, obres que avancen a bon ritme, tot i que encara falten bastants mesos de feina. Les obres s'han retardat a causa dels problemes que va causar la tramitació del nou Pla general d'ordenació urbana.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris