algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

L'APA del col·legi Jaume Vidal critica el mal estat de la zona de Fartàritx

Els carrers d'accés al centre escolar són plens de clots i bassiots

Els pares del col·legi Jaume Vidal i Alcover de Manacor, ubicat en el barri del Serralt devora el passeig de Fartàritx, protesten pel mal estat dels carrers d'accés al centre escolar.

Els pares han manifestat que «és una autèntica vergonya que els nostres fills hagin de passar per un passeig que més aviat sembla una zona abandonada, que és plena de clots i bassiots cada vegada que plou».

El col·lectiu argumenta que «entre tots hem aconseguit que el col·legi es transformi en un espai digne, després que els primers anys tingués tan mala imatge causada pels anteriors llogaters dels pisos de l'Ibavi. Es va haver de lluitar per rompre el desprestigi del centre i ara l'únic que manca és millori l'accés a l'edifici, ja que tant el carrer Serralt com el passeig de Fartàritx estan en molt mal estat».

El delegat de Cultura i Educació de l'Ajuntament de Manacor, Joan Barceló (PP), ha reconegut que els pares tenen gran part de raó. «És cert que hem aconseguit un bon nivell educatiu i hem eliminat problemes a l'interior del centre. També és veritat que la infraestructura viària de la zona no es troba en bon estat», explica Barceló.

El consistori de Manacor, mitjançant les obres del pla Mirall del Govern balear, té previst una inversió de quasi quinze milions de pessetes amb l'objectiu d'adecentar el passeig de Fartàritx.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris