nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

El Polígon de Llevant acudeix a Delegació del Govern per la «inoperativitat» de Cort

Els veïns exigeixen que s'eliminin els focus de degradació

Els veïns del barri del Polígon de Llevant s'entrevistaran avui amb la delegada de Govern, Catalina Cirer, per traslladar-li les seves inquietuds entorn de les problemàtiques d'aquesta zona. La presidenta de l'Associació Veïnal, Teresa Laos, explicà que la decisió d'adreçar-se a la delegada obeeix a la inactivitat i manca de resposta de l'Ajuntament de Palma. «Nosaltres ens hem dirigit en moltes ocasions a la corporació local; hem denunciat els problemes de brutor i insalubritat d'alguns racons del barri a l'àrea de Sanitat i encara estam esperant que ens facin cas», afirmà Laos.

Una de les principals causes d'indignació i preocupació entre els residents és la situació en què es troba un edifici d'habitatges al carrer de Brotar, devora l'institut Antoni Maura i el col·legi Camilo José Cela.

Sembla que l'edifici fou abandonat per la constructora sense acabar i actualment l'han ocupat unes famílies. Les persones ocupants viuen en unes condicions infrahumanes que repercuteixen directament en l'entorn, tot degradant la zona. «No tenen portes, ni finestres, viuen sense llum i sense aigua, no tenen cap mena de servei i tot el que utilitzen ho llencen al carrer quan no els fa falta: fems, brossa, en fi, la zona està adquirint una imatge penosa», assegura la presidenta de l'agrupació veïnal.

Per si no en tenien prou, els propietaris de les cases baixes de l'avinguda Mèxic, ubicades a prop del torrent, tenen unes visites més que inesperades: les rates. Els habitatges sembla que es troben just on estan les llorigueres. Aquestes acostumen a inundar-se quan plou i les rates, que cerquen els racons més secs, intenten entrar-hi. Representants del grup d Esquerra Unida a l'Ajuntament de Palma han rebut queixes del veïnat afectat i asseguren que traslladaran aquestes preocupacions a l'equip de govern perquè hi faci alguna cosa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris