algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

El PSOE denuncia «favoritismes» en l'adjudicació d'obres del pla Mirall

La dotació de serveis a Son Serra i a Can Picafort, a més de l'embelliment, pugen a 1.664 milions

El portaveu del PSOE de Santa Margalida, Miquel Cifre, demana explicacions a l'equip de govern respecte al concurs restringit que s'ha convocat per adjudicar les obres del pla Mirall i la dotació de serveis de Son Serra de Marina i de Can Picafort. Unes obres pressupostades en 1.663'5 milions de pessetes, amb els quals el PSOE diu que l'equip de govern practica el «favoritisme» a l'hora d'adjudicar-los.

Els socialistes afirmen que en aquesta mena de concursos es dóna opció a l'Ajuntament a admetre les empreses que cregui més convenients. No obstant això, Cifre apuntà que «és molt sospitós que només hagin pogut accedir a aquest concurs tres empreses, Coexa, Mans SA i Construccions Llull Sastre, i que la rebaixa que han fet sobre el pressupost de sortida ha estat mínima, en total un 0'62% sobre el preu total». Per això, el PSOE creu que ha estat l'Ajuntament qui ha limitat la participació d'empreses. Fet que perjudica els interessos del poble i dels veïns afectats que han de pagar contribucions especials.

Ara el PSOE reclama a l'equip de govern que li remeti tota la informació que té pel que fa al cas. Això és, els documents preceptius existents per procedir a la contractació de les obres del pla Mirall i la dotació de serveis de Son Serra de Marina i de Can Picafort.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris