nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Breus

• Inca

Prorroga el servei de fems L'Ajuntament d'Inca va acordar deixar desert el concurs convocat per adjudicar la concessió del servei de recollida de fems, un cop assabentats que els plecs de condicions no s'adaptaven a la recentment aprovada Llei d'envasos i embalatges. Per això, l'Ajuntament en ple acordà prorrogar la concessió del servei de recollida de fems a Lumsa (Limpiezas Urbanas de Mallorca) fins el 31 de desembre del 1999. Durant el ple, els regidors del PSM recordaren a la resta de partits que quan es redactà el plec de condicions ells ja demanaren que s'esperàs l'aprovació de l'esmentada llei, per evitar comptar amb unes bases obsoletes. DdB.

Informes de l'hospital
La Conselleria de Foment ha remès un informe a l'Ajuntament d'Inca en què es confirma que el solar per fer l'hospital està afectat per un creuer de carreteres. No obstant això, el regidor d'Urbanisme del consistori inquer, Tolo Seguí, considera que hi ha terreny més que suficient per poder construir l'hospital d'Inca. Seguí concretà que en el solar hi ha terreny a bastament per construir els 150 metres de reserva de la futura autopista. D'altra banda, l'Insalud ja ha començat a analitzar les diferents capes del subsòl per conèixer els materials damunt el quals se situarà el futur hospital. DdB.

• Sineu Tràmits de l'institut
El batle de Sineu, Andreu Matas, té poder absolut per negociar amb la Conselleria d'Educació qualsevol actuació referent al futur institut de Sineu. Aquesta autorització se li atorgà al batle en el decurs de la darrera sessió plenària. Fins ara qualsevol decisió que s'adoptava referent a l'institut havia de passar per ple, la qual cosa constituïa allargar els tràmits. DdB.

• Manacor

«Nuevo Futuro» al poble L'organització de l'ONG Nuevo Futuro estrena delegació a Manacor. Com a caps visibles s'hi troben Pilar Cavero i Maria Antònia Fiol. Entre les primeres iniciatives cal esmentar l'organització del tradicional mercadet per als propers dies 18, 19, 20 i 21 de febrer, que rebrà el nom de «Sospirs». De moment, les organitzadores es mostren contentes amb la col·laboració tant dels particulars com dels establiments comercials, grans superfícies i petits comerços, de tota la localitat. J.N.

• Felanitx

Recital a Cas Concos La pianista Ghwyneth Chen, una de les de major renom del panorama actual, oferirà avui a les 17.45 de l'horabaixa un concert a l'església de Cas Concos, terme de Felanitx. En el programa s'hi troben obres de comprositors com Schumann, Scriabin i Strawinski. Aquest concert, emmarcat dins el cicle d'Arts, compta amb la col·laboració del Centre Cultural de Felanitx. El 1995 aquesta pianista fou inclosa a l'edició de les 100 persones xineses de més èxit arreu del món. J.N.

• Sant Llorenç

Matances de La Veda La societat de caçadors, La Veda de Sant Llorenç des Cardassar, fa avui diumenge les seves tradicionals matances i, per tal que la festa sigui tot un èxit, convida els propietaris de les finques rústiques del vedat PM-10.999 de la localitat a participar-hi. Aquesta invitació es fa extensiva també a totes les persones que han col·laborat en l'organització dels actes que s'han promogut aquest darrer any, així com a tots els seus socis. En l'organització d'aquestes matances també hi col·labora l'Ajuntament, que ha cedit una portassa municipal per fer-hi el dinar. J.N.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris