algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Portocristo quedarà sense institut

El Govern balear estudia construir un nou edifici escolar devora la torre dels Enagistes

71724

L'edifici de Na Camel·la, de Manacor, ha quedat petit i no es pot ampliar per manca de metres.

Ajuntament de Manacor i Govern balear estan estudiant conjuntament quina és la millor solució per a les necessitats educatives del municipi pel que fa referència a la manca de centres escolars d'educació secundària.

Els pares i mares dels col·legis Mitjà de Mar i ses Comes de Portocristo han remès escrits a l'organisme municipal i a l'autonòmic sol·licitant que s'edifiqui un institut de secundària a la zona costanera. Això no obstant, Rafel Bosch, director general de Planificació i Centres del Govern balear, ha explicat que «des de la Conselleria d'Educació i Cultura es té en compte que al municipi de Manacor manca un institut. El nombre d'alumnes matriculats al municipi així ens ho indica, però el que no tenim clar és si s'ha de construir un gran institut als afores de Manacor "a la zona de la torre dels Enagistes" o si seria bona idea construir un centre de secundària a Portocristo».

Encara que ni Rafel Bosch ni el delegat de Cultura de l'Ajuntament de Manacor, Joan Barceló, ho diuen clarament, tant el Govern com l'equip de govern de l'Ajuntament s'han mostrat des del principi partidaris de la construcció d'un gran institut a la zona de la torre dels Enagistes i de tancar l'actual institut de Na Camel·la, en considerar que aquest edifici ja ha quedat petit i obsolet.

Un projecte amibiciós

Joan Barceló, delegat de Cultura de l'Ajuntament, comenta que encara que la idea de construir un institut a Portocristo l'hi assembla positiva, es pot córrer el risc de deixar el municipi de Manacor sense un gran institut, que està projectat als afores de la ciutat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris