muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

5.000 menorquins es manifestaren «contra la destrucció de l'Illa»

Devers 5.000 menorquins es manifestaren ahir de capvespre pels carrers de Maó al crit de «Qui estima Menorca no la destrueix» i «Prou d'urbanitzacions». Fou la manifestació més gran que es recorda a l'Illa i un èxit rotund de l'organització, per la qual cosa pot tenir consideració d'històrica.

Obriren la marxa les entitats organitzadores, el GOB, la coordinadora Camí de Cavalls i les associacions veïnals menorquines, seguits pels principals dirigents de tots els partits de l'esquerra. En aquest sentit, cridà l'atenció la presència del PSOE, ja que recentment ha aprovat a l'Ajuntament de Sant Lluís la polèmica urbanització de sa Savina, fet que ha provocat la sortida de l'equip de govern del regidor del PSM.

No obstant això, l'esquerra caminà ahir unida pels carrers de Maó en una evident demostració de força política que coincideix amb la crisi que viu el PP. A la plaça de l'Ajuntament els convocants varen llegir un decàleg en el qual s'explicà els objectius dels ecologistes i protectors del medi ambient menorquí.

Aquesta manifestació ve a unir-se a la celebrada a Palma el passat 12 de novembre, on hi participaren 25.000 persones, i la d'Eivissa de fa unes setmanes, on s'hi congregaren entre 10.000 i 11.000 ciutadans. Això fa que a les Balears hagin sortit al carrer més de 40.000 persones amb el mateix objectiu de frenar l'expansió urbanística.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris