nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

El propietari del ca que matà un nin demana «perdó pel que ha passat»

Alfredo Cordero assegura que no li deixaren sacrificar l'animal el setembre

Alfredo Cordero, el propietari del dogo argentí que acabà amb la vida de Francisco Miguel Hiralgo a Can Picafort, demanà ahir «perdó públicament per tot el que ha passat».

L'home també volgué deixar clar que en el mes de setembre, quan el ca atacà dos nins de l'escola Voramar, ja provà de sacrificar l'animal però «primer els manescals em varen dir que no es podia perquè havia d'estar en quarantena. Llavors tampoc no ho varen permetre perquè el dogo argentí podia suposar una prova de convicció en el judici i per aquest motiu no el sacrificàrem».

En relació al dia dels fets, Cordero explica que «havíem deixat els dos cans tancats i el meu fill els va treure a passejar. L'animal va fugir i es produí l'atac que costà la vida a l'infant». Alfredo Cordero i la seva família estan «destrossats, encara que ja sé que la del nin ho ha d'estar encara més però nosaltres estam vivint un infern que mai no podrem oblidar».

Envers les notícies aparegudes que feien esment a l'atac del dogo argentí al mateix fill de Cordero, aquest puntualitzà que «el meu fill jugava amb l'animal i el ca va produir-li una petita lesió en el braç sense cap importància. Jo mateix vaig informar el manescal». El propietari del ca desitjà «poder trobar-me amb la família de Francisco Miguel per parlar amb ells, encara que no he trobat la manera de fer-ho».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris