nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

El batle diu que les obres de ses Casetes des Capellans tenen permís verbal

Perelló deixa l'aprovació del pla especial per a la legislatura pròxima

Ses Casetes des Capellans «s'han fet sempre sense llicència», sentencià ahir el batle Jaume Perelló. «Els materials amb què estan construïdes són fràgils i, per això, em demanen posar dues rajoles o aixecar les cases de bell nou però amb els mateixos metres i jo verbalment els don permís. Ara bé, és vera que hi ha una associació que no està legalitzada i que a vegades hauria de comunicar a l'Ajuntament el que fa, a vegades ha passat que no diuen res, però els veïns estan contents».

L'associació a la qual feia referència el batle no és altra que la que formen els veïns de ses Casetes des Capellans i que té com a president Joan Moragues. El president de l'associació és el que ve firmant les autoritzacions d'obres per reformar les casetes del comú de Muro, com bé va acceptar tant el mateix implicat com el batle Jaume Perelló. No obstant això, ambdós coincidiren ja dilluns a l'hora d'apuntar que l'associació de Capellans dóna les autoritzacions per controlar una mica les obres que s'estant fent dins el comú de Muro.

Ara, l'Ajuntament el que sí que ha iniciat ha estat la redacció del pla especial de la zona, si més no «serà dins la propera legislatura quan s'haurà de negociar amb veïns i amb la resta d'equips municipals com es porta a terme l'esmentat plantejament», sentencià el batle. En aquest sentit, el tècnic que s'encarrega de la redacció del pla especial comentà que la gestió de la propietat municipal generarà un problema jurídic i administratiu important, on els polítics hauran d'intervenir.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris