algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La Sala troba insuficient la informació de Foment sobre el segon vial

Medi Ambient manté l'ajuda per embellir la primera línia

Els diferents grups polítics han fet públic el seu desacord amb l'estudi preliminar sobre les diferents alternatives per construir el polèmic segon vial del Port, i ara per ara es neguen a escollir una opció.

Segons ha manifestat el batle Joan Arbona, s'ha considerat que la informació que ofereix l'estudi és del tot insuficient per poder prendre una determinació.

Davant això, s'ha optat per incloure en el proper ple una proposta per sol·licitar una informació més completa sobre les respectives alternatives per fer el vial a la Conselleria de Foment, ja que es considera que la que s'ha ofert no aporta dades noves sinó les ja conegudes. El ple es podria celebrar la setmana que ve.

D'altra banda, els regidors del PP de Sóller assistiren el cap de setmana passat al congrés nacional del Partit Popular a Madrid, per entrevistar-se amb alguns alts càrrecs de Medi Ambient. El seu objectiu era saber si el Ministeri de Medi Ambient estava disposat a mantenir l'ajut per dur a terme l'embelliment de la primera línia del Port.

La resposta fou positiva, tot i que es tracta d'un projecte que no es pot fer sense el segon vial, i a més està previst que dins aquest mes un enginyer visiti els terrenys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris