algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

«Sense escola no tenim futur»

Mig miler d'alumnes i pares col·lapsaren els carrers per fer sentir les seves reivindicacions

93214

Els manifestants arribaren fins davant l'Aljuntament.

J.Rosselló.

Mig miler de pares i alumnes de ses Escoles de Llucmajor es mobilitzaren ahir a primera hora del matí per reivindicar una solució ràpida a l'actual situació d'aquest centre.

La mobilització esdevingué entre un gran renou i amb crits unisonants de «sense escola no tenim futur» i «volem una escola nova». Les pancartes no foren poques. El vespre del dijous prop d'una vintena de pares s'afanyaren per enllestir-ne més de deu. En elles es podien trobar al·lusions a la necessitat de fer un pla Mirall a ses Escoles o llegendes referides a l'administració pública, com una que deia: «Sr. conseller, això és un merder. Firmau els papers i pagau les obres». D'altres lemes foren: «volem una escola del segle XXI» o «menys cartells i més picapedrers», aquesta darrera en referència a un plafó informatiu que instal·là al centre abans de l'estiu, quan s'havia de realitzar la reforma integral de ses Escoles.

En arribar davant de l'Ajuntament, els alumnes que encapçalaven la mobilització i una representació de l'associació de pares foren rebuts pel batle, Gaspar Oliver, que donà el seu suport a l'acte de protesta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris