muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

La Policia es mobilitzarà perquè vol fer menys hores i cobrar més

Els efectius demanen l'equiparació amb els altres funcionaris

Els policies de Capdepera han anunciat mobilitzacions contra el conveni laboral que l'Ajuntament els ha proposat. Els efectius reivindiquen que la seva jornada i els sous estiguin equiparats a la resta de funcionaris. Fins ara, els policies realitzaven 48 hores setmanals i l'Ajuntament els va proposar fer-ne 44 així com augmentar en 10.000 pessetes el sou.

Aquesta proposta no ha estat acceptada per cap dels 24 policies que estan en plantilla. El representant sindical ha assegurat que «fins el dilluns passat hem fet un horari molt extens per cobrar un sou miserable. Nosaltres l'únic que pretenem és fer una jornada de 37 hores i mitja i tenir un sou que ens permeti arribar a final de mes». La Policia considera que «l'Ajuntament està intractable i no escolta les nostres reivindicacions, mentre no arribem a un acord que ens convengui i sigui més just, nosaltres continuarem fent la mateixa jornada que fa la resta del personal que treballa a la Sala».

Des del dilluns passat, la Policia Local fa només els serveis mínims, això vol dir que en lloc de tenir quatre efectius durant els torns de dia i vespre ara només n'hi ha dos. Les actuacions que abans realitzava la Policia ara les fa la Guàrdia Civil d'Artà o Son Servera. Dins la propera setmana, els efectius tindran una reunió amb la Confederació de Sindicats Independents i Sindicals de Funcionaris de Balears (CSIF) per determinar quin tipus de mobilitzacions duran a terme.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris