muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

El ca que fou llançat a la Riera és operat de les greus ferides que sofrí

El propietari de l'animal no ha donat senyals de vida fins el moment

El manescal Arturo Lope, president de la Societat Protectora d'Animals, s'encarregà ahir vespre d'intervenir quirúrgicament el ca que dijous horabaixa va ser llançat a la Riera. L'animal presentava una greu lesió en una pota davantera que, segons les primeres hipòtesis, estava trencada per quatre punts. A més patia una ferida a la mandíbula i policontusions.

Un portaveu de la Societat Protectora d'Animals explicà que l'animal és un pastor alemany mesclat amb una altra raça i que la seva edat oscil·la entre els dos i els cinc anys.

Després de ser rescatat per membres del Cos de Bombers de Palma, l'animal quedà ingressat en les dependències de la Protectora d'Animals. Durant el dia d'ahir li foren aplicats antiinflamatoris per esperar al vespre a realitzar la intervenció quirúrgica. Les esperances són grans i s'espera poder recuperar l'animal. Després de la intervenció, el ca quedarà ingressat a la Protectora a l'espera que algun ciutadà se'n faci càrrec. Per ara, els seus criadors pensen posar-li de nom Riera.

Durant el dia d'ahir varen créixer els dubtes sobre la possibilitat que algun individu hagués llençat l'animal per la Riera i se sospità que, tal volta, el pastor alemany hi va caure de manera accidental.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris