algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
12°

L'Ajuntament no forçarà la baixa de cap resident si hi està empadronat

El PP de Sóller és partidari que el Govern intenti rescatar la concessió del túnel

L'Ajuntament de Sóller té molt clar que no farà cas a la pretensió de Fomento de Construcciones y Contratas, concessionària del túnel de Sóller, de demanar la baixa com a residents d'un bon nombre d'usuaris d'aquesta via.

Així, Joan Arbona recorda que és l'Ajuntament i no la Conselleria de Foment la que ha de determinar qui és o no resident, tot recordant que l'únic requisit és estar empadronat a la Vall encara que no s'hi resideixi habitualment.

D'aquesta manera, el batle ha reiterat que si a la concessionària no li surten els comptes, doncs que ho deixi i que el Govern rescati la concessió com abans millor per tal que ningú no hagi de pagar per passar per aquesta via de comunicació.

Per la seva banda, Bartomeu Darder, president del Partit Popular de Sóller, ha manifestat en relació a tot aquest afer que el seu partit sempre defensarà els sollerics i, per tant, rebutja totalment les intencions de Fomento de Construcciones. Darder ha manifestat que el seu partit seria partidari que el Govern rescatàs la concessió i que tothom pogués passar pel túnel.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris