muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

El Govern invertirà 360 milions en l'Oficina d'Informació Educativa

Els sindicats consideren que es tracta d'una «tudada milionària»

El Govern balear ha tret a concurs la licitació del contracte per dur a terme la creació, posada en marxa i gestió de l'Oficina d'Informació Educativa, que ja funciona mitjançant una adjudicació provisional que va permetre que fos inaugurada l'any passat. El pressupost previst per al funcionament d'aquest servei d'informació educativa és de 360 milions de pessetes en quatre anys. És a dir, una inversió de 90 milions de pessetes anuals.

Els sindicats, i especialment l'STEI, que és el representant majoritari dels treballadors del sector educatiu a les Illes, han reaccionat amb indignació. Tomás Martínez, membre de l'executiva de l'STEI, va assegurar que aquesta inversió és «desmesurada i una autèntica tudada de doblers», ja que el servei que fins ara ha ofert l'OIE «el poden fer sense problemes els funcionaris de la Conselleria d'Educació o els mateixos sindicats».

De fet, enguany l'oficina informativa ha disposat d'un pressupost de vuitanta milions de pessetes i, segons el portaveu de l'STEI, els professors s'adreçaven al sindicat per aclarir les qüestions que el servei educatiu del Govern no sabien explicar-los.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris