algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Govern, incapaç d'aturar les protestes de pares i alumnes de ses Escoles

Això no obstant, l'Executiu ha accedit a les peticions realitzades per l'APA

L'Associació de pares d'alumnes (APA) de ses Escoles prosseguirà avui les protestes que iniciaren ahir els alumnes i a partir de les 9.30 hores es mobilitzaran i aniran a peu des del col·legi fins a l'Ajuntament.

Ahir, segons dades de la direcció del centre, dels 526 alumnes inscrits en aquest col·legi públic, només assistiren a classe uns 30 d'Educació infantil i 20 d'Educació primària.

A més, una seixantena d'alumnes d'Ensenyança Secundària Obligatòria es mobilitzaren improvisadament pels carrers de la vila fins arribar davant l'Ajuntament, on foren rebuts pel batle, Gaspar Oliver. La decisió que els alumnes no anassin a classe fou acordada dimecres passat en l'assemblea general dels pares. L'objectiu era informar de la seva «desconfiança i temor envers la seguretat dels edificis de ses Escoles».

Avui, els pares prendran el protagonisme als seus fills i es mobilitzaran, tot i que ahir aconseguiren que la Direcció Tècnica de la Conselleria d'Educació accedís a complir les seves reivindicacions, que es resumeixen en tres compromisos. Acabar abans de setembre la reforma i fomentació del subsòl de l'edifici del passadís que roman tancat; realitzar amb la màxima urgència la reforma integral del centre, incloent també la fomentació de tot el subsòl de l'edifici; i construir un gimnàs cobert.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris