algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Martín intueix una destitució imminent pel seu suport a la moció de censura

El reprovament ideat pel PP local i el trànsfuga d'EU planà sobre el ple d'ahir

L'Ajuntament de Calvià celebrà ahir vespre una sessió plenària sobre la qual planà l'espinosa moció de censura contra la batlessa, Margarita Nájera. Aquest ha estat el principal tema de conversa en els cercles polítics d'ençà que la setmana passada el president de la junta local del PP, Pere Cantarero, anunciàs l'inici de converses amb el regidor trànsfuga d'Esquerra Unida Anselmo Martín per presentar la moció.

En un ambient d'expectació, la sala de plens fou envaïda per nombrosos simpatitzants del PSOE que volgueren fer costat a l'equip de govern, i un reducte bastant més minoritari afí a Martín. Va ser tal l'allau que fins i tot hi havia molta de gent que seguí dreta la sessió fins el final.

Els punts més conflictius estigueren relacionats amb el decret de batlia per a la reació d'una comissió sobre la concessió d'habitatges socials i el conveni laboral dels treballadors de les escoletes. Ambdós punts posaren en evidència el distanciament entre la batlessa Margarita Nájera i el tinent de batle, Anselmo Martín. Martín retragué a la batlessa que s'hagui d'assabentar de la constitució d'una comissió sobre habitatges a través d'un decret de batlia quan ell és el responsable d'aquesta àrea. «Bé, supòs que ja em queden pocs dies», ironitzà el regidor d'Esquerra Alternativa, i afegí que això «és la crónica d'una mort anunciada». La frase comptà amb l'assentiment callat de la batlessa que féu que sí amb el cap.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris