muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

El Partit Popular intentà ahir vespre salvar la crisi de Menorca a la desesperada

El Partit Popular intentà ahir salvar la crisi menorquina a la desesperada. La plana major del conservadorisme balear, Joan Verger, Carlos Ripoll i Jaume Matas, es reuniren ahir amb els representants del PP-Menorca: Cristòfol Triay, Antoni Juaneda, Joan Huguet, Cristòfol Pons, Cristòfol Huguet i Manuel Jaén Palacios.

La reunió començà a les 17 hores a l'Oficina del Candidat (plaça de la Reina). Passades les 20 hores continuava sense que s'hagués pogut trobar una sortida a l'enfrontament de Triay, president del Consell, i Juaneda, president del partit, per encapçalar les llistes electorals el 13 de juny. Tot i que ara no es descarta una tercera via, Cristòfol Huguet, fonts del partit opinen que la solució arribaria tard i les baixes de militants ja serien inevitables.

Els conservadors es reuniren ahir enmig d'un total hermetisme sense permetre l'accés dels mitjans de comunicació a l'Oficina del Candidat.
L'únic que aconseguí la premsa fou que Joan Verger, president del PP-Balears, interrompés un moment la reunió per dir als informadors que «estudiaven estratègia electoral per a Menorca» i que «no esperassin cap casta de declaracions». Verger només informà que es treballava amb voluntat de trobar una sortida a la crisi del PP menorquí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris