algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

El PSM denuncia a Matas la «política autoritària i de favoritisme» del batle

El president del Govern va anar ahir al poble de visita oficial

El grup municipal PSM de Montuïri va aprofitar ahir la visita del president de la Comunitat Autònoma, Jaume Matas, per denunciar, amb bones paraules, l'actuació política del batle Joan Antoni Ramonell (PP) que la qualifica «d'autoritària i favoritista».

El portaveu nacionalista, Mateu Ginard, va criticar també les obres del pla Mirall realitzades al municipi dient que el material no s'adequa al projecte i que això suposa una diferència molt grossa del preu.

Així mateix, el grup municipal del PSOE va expressar que les obres del pla Mirall no complien amb les necessitats del poble i recordà que existeixen coses més importants com per exemple fer una ronda de circumval·lació al poble i millorar la carretera de Sineu, vist que s'ha aprovat fer l'institut de la Mancomunitat del Pla a aquest poble.

El president Matas va obviar totalment el que havia expressat el portaveu del PSM, Mateu Ginard, i passà a dir que el pla Mirall ha estat una de les millors actuacions d'aquesta legislatura. També digué que l'Ajuntament de Montuïri ha estat intel·ligent i ha sabut aprofitar-se de les ajudes aportades pel Govern.

El batle de Montuïri, Joan Antoni Ramonell (PP) va agrair a Matas les subvencions del pla Mirall però va recordar que mancava cobrir la piscina municipal així com el pavelló esportiu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris