muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Estaràs diu que la inauguració d'Higüey no anà a càrrec de l'ajuda humanitària

El centre regional de televisió farà una programació especial durant les eleccions

La consellera de Presidència, Rosa Estaràs, assegurà ahir en el Parlament que les despeses de la inauguració de l'hospital d'Higüey no anaren a càrrec del pressupost d'ajuda al Tercer Món. Així mateix, destacà que «ho vàrem fer per conscienciar la població». Per la seva banda, Joan Martorell, director de TVE-Balears, explicà ahir en una reunió del Consell Assessor que la desconnexió per retransmetre la inauguració de l'hospital d'Higüey havia costat a l'ens dos milions cinc-centes setanta-dues mil cinc-centes pessetes.

Martorell va comparèixer davant el Consell per respondre a les preguntes que havia plantejat el PSM, el representant del qual no va poder acudir la reunió. No obstant això, l'oposició no va quedar satisfeta amb les explicacions de Martorell, ja que, segons fonts del PSIB-PSOE, els criteris que conduïren a fer una desconnexió de tres hores no havien quedat prou aclarits.

El Consell Assessor recordà a Martorell l'obligació de vetlar per la neutralitat i la pluralitat informativa, recordatori que el director del Centre Regional assumí.

D'altra banda, el representant del Partit Popular en el Consell Assessor de RTVE a les Balears, Alejandro Espinós, va informar que s'havia aprovat la realització de desconnexió per retransmetre en directe debats i informació electoral a partir de la convocatòria de les eleccions autonòmiques i municipals de juny.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris