nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
12°

La Guàrdia Civil desarticula una banda que distribuïa heroïna i cocaïna a l'Illa

Amb la droga confiscada s'haurien pogut preparar més de 125.000 dosis

El Grup d'Investigació Fiscal i Antidroga (GIFA) de la Guàrdia Civil ha desarticulat un banda que introduïa grans quantitats d'heroïna i cocaïna a Mallorca. Durant l'operació, s'han detingut tres sospitosos, a més d'interceptar-se un quilo d'heroïna i mig de cocaïna.

La investigació començà el passat mes d'octubre quan es descobrí que José V.S. realitzava freqüents viatges a la Península i tenia un ritme de vida molt alt. Els agents pogueren comprovar que el sospitós mantenia contactes amb persones conegudes per la seva relació amb el narcotràfic tot i que no es constatà que dugués drogues. D'aquesta manera se sospità que José V.S. podria ser el cap d'una xarxa i es decidí mantenir vigilàncies sobre la seva persona.

A final de gener es detectà que l'individu visitava hotels del centre de Palma i s'entrevistava amb clients. Els efectius del Gifa muntaren un altre dispositiu de vigilància per seguir les passes de Juan C.H., el qual s'hostatjava en un hotel del centre de Palma. L'home entrava i sortia de l'establiment, a més de ser visitat freqüentment per un individu identificat com Àngel J.R.A., del qual se sospità que era l'encarregat de distribuir la droga.

Ahir es procedí a efectuar un escorcoll a l'habitació de Juan C.H. i allà fou on s'interceptaren 2.500.000 pessetes en efectiu, joies, 1.000 grams d'heroïna i altres 500 grams de cocaïna. També es trobaren estris per a l'elaboració de les dosis.

A l'horabaixa foren arrestats José V.S., de 27 anys, i Àngel J.R.A., de 25. El primer d'ells va ser detingut quan arribava de Barcelona per via aèria mentre que Àngel va ser capturat quan arribava a l'hotel on s'hostatjava Juan.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris