algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Els nins desallotjats de ses Escoles faran classe en aules prefabricades

Els pares es reuneixen avui en assemblea per debatre si es mobilitzen divendres

La Conselleria d'Educació habilitarà cinc aules prefebricades vora el col·legi Rei Jaume III de Llucmajor, conegut com ses Escoles, per acollir els 120 alumnes dels dos primers cursos d'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) que hagueren de ser desallotjats dilluns passat.

Segons informà l'Executiu, les cinc aules ja estan comanades i es preveu que estiguin a disposició del centre en 15 dies. Tot i que només foren tancades quatre aules, se'n comanà una més per poder distribuir els alumnes d'acord amb les optatives escollides. Pel que fa a la reforma de les aules que foren tancades per evitar accidents, l'Executiu informà que començarà la propera setmana.

Malgrat tot, l'Associació de pares d'alumnes (APA) es reuneix avui en assemblea general per analitzar els darrers esdeveniments succeïts al centre i debatre la possibilitat de mobilitzar-se divendres.

Ahir, una representació de les mares dels alumnes afectats pel tancament de les aules, uns 180 entre els dos primers cursos d'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) més els dels dos grups de sisè de primària, acudiren al centre per observar amb deteniment la situació en què es troben els alumnes sense poder treure'n cap bona impressió. Els alumnes es troben sense calefacció, amb estufes de gas butà i acaramullats. En una aula que abans acollia 23 alumnes, ara n'hi ha una seixantena.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris